• logo
 • osnovna stranica
 • Kantonalni sud u Sarajevu

  Idi na sadržaj
  BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish

  Aktuelnosti

  Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

  Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

  Korupcija i organizovani kriminal, uključujući trgovinu ljudima, su izuzetno važne i aktuelne teme o kojima treba javno da se govori. USAID-ov projekt Pravosuđe protiv korupcije je 18. septembra 2020. godine na Jahorini organizirao radionicu na temu Strateški i operativni pristup predmetima korupcije i organizovanog kriminala visokog nivoa. Predsjednici sudova, koji su partneri na ovom projektu, na Jahorini su diskutovali kako unaprijediti rad i efikasno se suprotstaviti ovim složenim oblicima k23.09.2020.
  KANTONALNI SUD U SARAJEVU NEĆE PRIMATI STRANKE DO DALJNJEG Sudska policija će stranke ovog suda upućivati da svoje podneske predaju na sud putem pošte, da se informišu putem telefona ili putem zvanične e-mail adrese suda. Predsjednik suda Vladimir Špoljarić 23.03.2020.
  „ Obavještavamo javnost da je zbog novonastale situacije izazvane širenjem virusa COVID-19, radno vrijeme Kantonalnog suda u Sarajevu od ponedjeljka 23.03.2020.godine je od 08,00 do 13,00 časova. Stranke mogu ulaziti u zgradu suda do 12 časova.Prilikom ulaska u zgradu suda stranke moraju postupati isključivo po uputama sudske policije. Kako bi se ispoštovala naredba kriznog štaba i smanjilo kretanje građana po gradu, informacije o sudskim predmetima se mogu dobiti sada i na telefon 033-567-86720.03.2020.
  • 1 - 6 / 15
  • 1
  • 2
  • 3